Sivas’ta yaşananlara Trabzon’dan tepki var

1461 Trabzon ve Iğdırspor arasında oynanan müsabaka öncesinde Trabzon taraftarlarına yönelik Sivas Emniyet Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün tavrı 1461 Soğuksuspor Kulubü Başkanı Mustafa Öztürk tarafından kınandı.Üst düzey yöneticilerin polsi tarafından tartaklanması ve protoko tribünde yer ayrılmamasına tepki gösteren Öztürk, kenti ve siyasileri duyarlı olmaya davet etti.

İşte O Kınana


Değerli Spor Kamuoyu,

1461 Trabzon FK takımımızın 2. Lig Playoff finalinde yaşadığı haksızlıklar nedeniyle derin üzüntü ve hayal kırıklığı içerisindeyiz.Türk futbolunun adalet ve fair play ilkelerine olan inancımızı sarsan bu olaylar,sporun ruhuna aykırı bir şekilde gerçekleşmiştir.

Maalesef final maçında yaşanan hakem hataları ve adil olmayan kararlar,sahadaki emek ve çabanın gölgelenmesine neden olmuştur. Oyuncularımızın sahada göstermiş olduğu performans ve azim bu tür müdahalelerle heba edilmiştir.Futbolun birleştirici ve rekabeti teşvik edici gücüne olan inancımız tamdır,ancak adaletin olmadığı bir ortamda bu inancı korumak güçleşmektedir.

1461 Trabzon FK takımımızın hak ettiği başarıyı elde edebilmesi için mücadele etti ancak sahada ve saha dışında karşılaştığımız adaletsizlikler bu mücadeleyi zorlaştırmıştır.Bu haksızlıkların önlenmesi ve benzer olayların tekrar yaşanmaması adına yetkilileri göreve çağırıyor, ilgili mercilerin gereken incelemeleri yapmasını ve sorumluların hesap vermesini talep ediyoruz.

1461 Trabzon FK kulübü adalet ve dürüstlük ilkelerinden taviz vermeden yoluna devam edecektir.1461 Soğuksuspor kulübü olarak 1461 Trabzon FK takımımızın yanında olduğumuzu ve her koşulda desteklemeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Bu süreçte bize destek veren tüm taraftarlarımıza ve spor kamuoyuna teşekkür ediyor, adaletin en kısa sürede tecelli edeceğine olan inancımızı koruduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Saygılarımla,

Mustafa Öztürk
1461 Soğuksuspor Kulübü Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.