Trabzon'a müjdeler verdi

ERDOĞAN MÜJDE VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 yılda Trabzon’a, 21 katrilyonluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Şimdi Trabzon’a yeni bir devlet üniversitesi kuruyoruz. Akçaabat’ta kurulacak bu yeni üniversitesiyle Trabzon yüksek öğrenim alanında yeni bir imkana daha kavuşacak. Yıllarca Trabzonspor’un başarılarına şahitlik eden Avni Aker’in yerine güzel bir şehir parkının yanı sıra takımını ve kentin hatıralarını yaşatacak,  bir müzeyi orada kuracağız.

Trabzon’a kazandırdığımız 41 bin seyirci kapasiteli stadı, ulusla arası düzeyde bir tesis olarak şehrimize hizmet ediyor. Bir de Trabzon’a 900 yatak kapasiteli şehir hastanesini kuruyoruz. Hazırlıkları süren bu hastanenin en kısa sürede temelini atılacağını inanıyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan - Trabzon arasında yapılacak yeni demiryolu şehrin cazibesini arttıracağını söyledi.

TÜRKÜYLE KONUŞMAYA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hayri Gür Spor Salonu’nda katıldığı 6 Olağan İL kongresindeki konuşmasına ‘Ben seni sevduğumi, dünyalara bildirdim’ diye başladı. Erdoğan,

“Biz Trabzon'u, Karadeniz’i, Türkiye’yi sevdiğimizi dünyalara bildirdikçe, bu uğurda neleri göze aldığımızı gösterdikçe birilerinin kaşları eğiliyor. Bizim bu ülkeye bu milletimize olan sevgimiz son nefesimize kadar asla durmayacak. Çünkü biz sizlere kara sevda ile tutkunuz” dedi.  Savunma sanayinde yıllarca ülkede ciddi anlamda bir iş yapılmadığını ileri süren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2014 yılından beri gerçekleştirdiğim hamleler olmasaydı gerçekleştirdiğimiz operasyonların hiç birini yapamayacağımızı söyledi. Erdoğan, “Bugün itibariyle etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 3 bin 747 oldu” dedi. 

AMERİKA’YI TRABZON’DAN UYARDI

Muhataplarımızdan Münbiç konusunda en başından verilen sözlerin yerine getirilmesini istediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terör örgütünün Münbiç’e ilk geldiği 2016 yılındaki görüşmemizde, verilen sözler var. Amerika’nın bir an önce Münbiç’in denetimini terör örgütünden alıp bölgenin gerçek sahiplerine devretmesi gerek.  Şayet terör örgütü buradan çıkartılmazsa o zaman bu işi bölge halkıyla birlikte biz yapmak zorunda kalırız. Hiç kimse kusura bakmasın.  Aynı durum Kuzey Irak için geçerli.  Topraklarımızdaki sığınmacıların yurtlarına dönmelerini amaçlıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105