Trabzonspor sponsorluk anlaşmasından ne kadar kazanacak

Bugün saat 13.30’da Şenol Güneş Kompleksi’nde gerçekleşen imza töreni ile kol reklamı imzalanan araç kiralama firması, Trabzonspor’a yeni araçlarını teslim etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu imzalanan sponsorluk anlaşması sonrası soruları cevapladı. Trabzonspor’un bu anlaşmadan ne kadar para kazanacağının sorulması üzerine “Kulübümüzü çok büyük bir bir yükten kurtarıyor. Biliyorsunuz sponsorluk anlaşmaları iki türlü olur. Bir nakdi bir de ayni sözleşmeler olur. Biz oyuncularımızı en iyi evlerde oturtmaya en iyi araçlarda seyehat etmelerine özen gösteriyoruz. Bir aracın kulübümüze maliyetini aşağı yukarı biliyoruz. Bu sayının 30’a düştüğü yerde nasıl bir maliyetle karşılaşacağımızı görmüş oluruz. Nakdi sponsorluklar da çok önemlidir ama ben ayni sponsorluklara daha çok önem veriyorum. Araç ihtiyacımızı 3 yıl boyunca intercity firması ile karşılayacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105