ESKİ İNİ KAFASANI BİR EL ATEŞ ETTİ

Rize’nin Cumhuriyet Caddesinde dün öğle saatlerinde bir el silah sesi duyuldu. Yolda yürüyen Hatice Kurt (47) adlı kadının yanına yaklaşan eski eşi Ali Rıza H. (61) silahını çekerek, kadının başına bir el ateş etti. Boşandığı eşini vuran saldırgan, kanlar içerisinde yerde yatan kadının yanında diz çöktü. Yaralı kadının yanında bulunan başka bir kadın ise çağlık atarak yardım istedi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, saldırganı gözaltına alarak olay yerinden uzaklaştırdı.

MEYDAN ANA BABA GÜNÜNE DÖNDÜ

Silah sesinin duyulmasının ardından vatandaşlar olay yerine koştu. Kanlar içerisinde kalan Hatice Kurt adlı kadının başında yaklaşık 200 kişi toplandı. Çevre güvenliği alan polis ekipleri, vatandaşlara dağılmaları yönünde uyarılar yaptı. Yaralı kadın ise olay yerine gelen ambulansla Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cinayet masası ekipleri tarafından gözaltına alınan Ali Rıza H.’nin ilk ifadesinde eşini sosyal medya hesabı olduğu için vurduğunu söylediği öğrenildi.    

Anahtar Kelimeler:
RizeVurdu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.