Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görülen duruşmasını takip etmek üzere İstanbul'a gitti. Duruşma salonunda yaşanan diyalog ise dikkat çekti.

İmamoğlu'ndan Trabzon'a Selam

Başkan Mustafa Bıyık'ın aktardığına göre, duruşma salonunda kendisini fark eden Ekrem İmamoğlu, Trabzon'a özel bir selam gönderdi.

Bıyık, İmamoğlu'nun kendisine, "Mustafa Başkanım, Trabzon'un yaylarına çık, komar çiçeği topla, yaylalara selamımı söyle" ifadeleriyle seslendiğini belirtti.

Trabzonlu eski belediye başkanı havalimanında o engele takıldı! Tehdit unsuru olarak değerlendirildi
Trabzonlu eski belediye başkanı havalimanında o engele takıldı! Tehdit unsuru olarak değerlendirildi
İçeriği Görüntüle

"Beni Görünce Seslendi"

Yaşanan anları değerlendiren Bıyık, İmamoğlu'nun salonda kendisini beklemediğini ifade etti.

Kalabalık arasında bir anda göz göze geldiklerini söyleyen Bıyık, İmamoğlu'nun Trabzon'un yayla sezonunu ve komar çiçeklerini hatırlamasının kendisini etkilediğini dile getirdi.

"Komar Çiçeklerini Unutmamış"

Mustafa Bıyık, İmamoğlu'nun Trabzon'a olan bağlılığını bu sözlerle bir kez daha gösterdiğini belirterek, komar çiçeklerinin açtığı dönemi hatırlamasının anlamlı olduğunu ifade etti.

Bıyık, Trabzon ve Yomra halkı adına duruşmayı takip ettiklerini ve İmamoğlu'nun hemşehrilerine gönderdiği selamı ilettiklerini söyledi.

"Özgür Günlerde Yaylalarda Buluşacağız"

Duruşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'un coğrafyasına ve hemşehrilerine selamlarını ilettiğini belirtti.

Bıyık, temennisini de paylaşarak, ilerleyen süreçte daha güzel günlerde Trabzon yaylalarında bir araya gelmeyi umut ettiklerini ifade etti.