Oflu Hoca karakteriyle geniş kitlelerin sevgisini kazanan Altay, ilçe belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
Altay'ın ziyaret ettiği isimler arasında Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Coşkun Çebi, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Kocal yer aldı.
Samimi atmosferde gerçekleşen buluşmalarda Trabzon üzerine sohbetler yapıldı.
Oflu Hoca 6 Gişede Dikkat Çekiyor
Çetin Altay'ın başrolünde yer aldığı "Oflu Hoca 6: Define" filmi ise sinema salonlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.
22 Mayıs'ta vizyona giren yapım, 60 salonda gösterime girerken dördüncü haftası itibarıyla 54 bin 341 seyirciye ulaştı. Filmin toplam gişe hasılatı ise 12 milyon 723 bin 476 TL olarak kayıtlara geçti.
Trabzonlu Sanatçı Komedi Rolleriyle Tanındı
26 Temmuz 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve aslen Trabzonlu olan Çetin Altay, kariyerine senaristlik ve stand-up gösterileriyle başladı.
"Emret Komutanım", "Sümela'nın Şifresi: Temel" ve "Oflu Hoca'nın Şifresi" gibi yapımlardaki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınan Altay, özellikle canlandırdığı Oflu Hoca karakteriyle Türk sinemasının sevilen komedi oyuncuları arasında yer aldı.
Trabzonlu sanatçı, memleketinde gördüğü ilgiyle de dikkat çekmeye devam ediyor.





