BABANIN PİŞMANLIĞI

TRABZON’UN Derecik Mahallesinde 17 Mart 2018’de oğlu Ergin S.’yi öldüren babaAhmet S., yargılandığı mahkemede cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Duruşmada okunan iddianamede, evlat katili Ahmet S., cinayetin haksız tahrik altında işlendiğine gerekçesiyle 18 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakım karşısına çıkan Ahmet S., yaptığından pişman olduğunu belirterek, mahkeme heyetine oğlundan dert yandı.

TRABZON’DA oğlunu öldüren baba, mahkemede yaşadıklarını anlattı.

BABA PİŞMANLIĞINI ANLATTI

Trabzon’un Derecik Mahallesinde 17 Mart 2018’de oğlu Ergin S.’yi tabancayla öldüren baba Ahmet S., yargılandığı mahkemede cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Duruşmada okunan iddianamede, evlat katili Ahmet S., cinayetin haksız tahrik altında işlendiğine gerekçesiyle 18 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakım karşısına çıkan Ahmet S., yaptığından pişman olduğunu belirterek, mahkeme heyetine oğlundan dert yandı.

OĞLUNU KURTARMAK İSTEMİŞ

Oğlunu kurtarmak için her yolu denediğini belirten baba Ahmet S., “Oğlum 20 yıldır alkol kullanır. Bana ve eşime tehditler savurur, küfür ederdi. ‘Sizi yakacağım, öldüreceğim’ şeklinde konuşurdu. Tedavi ettirmek için çok uğraştım, vazgeçiremedim. Olay günü eve yine alkollü geldi, tartışma çıktı. Eşim onu dışarı çıkardı. Barakaya doğru gitti. Daha sonra koşarak bana doğru gelmeye başladı. 5 metre mesafede elini beline atınca, beni vuracak sandım. Tabancamı çektim ve ateşledim. Yardım etmek istedim, silahım ikinci kez ateş aldı. Ben oğluma yardım etmek istedim. Kesinlikle oğlumu öldürmek istedim. Yaşanan bu olay nedeniyle çok pişmanım” dedi.

SEVDİĞİ KIZLA EVLENEMEYİNCE

Oğlunun sevdiği kızla evlenememesi üzerine kendileri cephe aldığını belirten Ahmet S., “Sebep hep bizi gördü. Bu olaydan önce bize çok saygılıydı. Sonrasında bize karşı asi oldu. Oğlum olay gecesi beni itti ve düştüm. Başımı vurdum, bayıldım. Uyanınca barakadan bana doğru koştuğunu gördüm” diye konuştu.

MAHKEME  HEYETİ TANIKLARI DENLEDİ

Duruşmada Ahmet S.’nin çocukları, eşi ve mahalle muhtarı ifade verdi. Ahmet S.’nin çocukları babalarının bu durumu hak etmediğin ileri sürerken, acılı anne ise oğlunun yaptıkları anlattı. Mahalle muhtarı ise sanığın oğlunu kurtarmak için yaptıklarını tek tek saydı. Tanıkları dinmeyen mahkeme duruşmayı erteledi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonCinayetDerecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105