GÜVENLİK KAMERALARI FANATİKLERİ YAKALADI

Trabzonspor-Çaykur Rizespor müsabakasının ardından tuvaletleri kullanılmaz hale getirenler ve bayrak çalanlar tek tek tespit ediliyor. Trabzon ve Rize Emniyet Müdürlüğü’nün ortak yaptığı çalışmalar sonucunda şimdiye kadar 21 şüphelinin tespit edildiği belirlendi. 

TUVALETLERİ KIRDILAR BAYRAK ÇALDILAR

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Trabzonspor – Ç.Rizespor arasında oynanan müsabakanın yankıları bitmek bilmiyor. Rizespor taraftarları farklı yenilginin intikamını misafir takım tribününde bulunan tuvaletlerden çıkardı. Tuvaletlerdeki aynaları ve lavaboları kıran Rizespor taraftarları tribündeki bir pankartı çalarak, Rize döndü. Spor Polisi, stadyumdaki müsabaka öncesi ve sonrası olmak üzere toplam 5 saatlik güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Polis ekiplerinin ilk aşamada tuvaletleri, lavaboları kıran ve bayrak çalan 21 kişiyi tespit etti. Polisin tespit çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporÇaykur Rizespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.