HALKIN ARASINDA BİR MÜDÜR

HALKIN ARASINDA EMNİYET MÜDÜRÜ

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in göreve başladıktan sonra kent halkıyla kurduğu diyalog, çalışma arkadaşlarıyla iletişim başarısının sırır olarak ortaya çıkıyor. Kentin huzuru için çalışma arkadaşlarıyla birlikte büyük bir gayret gösteren Emniyet Müdürü Çevik, koyu bir Trabzonspor taraftarı. Akademi yıllarında bordo mavi sevgisi ön plana çıktığı öğrenilen Çevik’in evinde ve makamında 10’un üzerinde forma ve kaşkol sakladığı belirlendi.

VIP TRİBÜN YERİNE….

Özlenen bir emniyet müdürü profili çizen Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, bordo mavili takımın Trabzon’da oynadığı maçlar öncesinde sahada alınana tedbirleri yakından inceliyor. Her maçın öncesinde sahaya inen Çevik, zaman zaman da tribüne çıkarak, maçları seyirci ile birlikte izlemeyi tercih ediyor Kıskandıran davranışlarda bulunan ve geçmiş emniyet müdürlerini aksine hem halka hem de teşkilata babacan tavırlarıyla yaklaşan Çevik’in geçmiş yılları da başarılarla dolu.

GİRESUN EN İYİ HİZMETİ ALACAK

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, belediye seçimlerini kazanacaklarını belirterek, "Halkımız bize 2004 yılında belediyeyi verdi. Halkımızın hizmetin en iyisini almak için tercihini bizden yana kullanacağına inanıyorum. Samsun-Sarp duble yoluna sahip çıkan halk bizi tekrar göreve çağırdı. Partili partisiz şimdi bizi yerelde de göreve çağırıyor. Bizler de hedefe emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

GÜMÜŞHANE’NİN GÜMÜŞ KALPLİLERİ

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Gümüşhane Kız Yurdu’nda barınan öğrenciler ‘Benim Kardeşim de Okusun’ projesi başlatarak Van, Muş ve Afyon’da bulunan köy okullarında okuyan minik kardeşleri için koli koli yardım topladı. Kendilerini 'Gümüş Kalpliler' olarak adlandıran gençler topladıkları kitap, defter, boya gibi kırtasiye malzemelerinin yanı sıra giysi, mont, ayakkabı ve çantaları KYK İl Müdürlüğü vasıtasıyla çevre illere ulaştırdı.

VARAN İDDİALI KONUŞTU

MHP, Gümüşhane belediye başkan adayı olarak Sabri Varan’ı açıkladı. Varan, yapılan açıklamanın ardından, geçmişte kazandığı tecrübelerle yerel hizmetleri bütünleştirerek Gümüşhane’nin daha fazla gelişmesine ve büyümesine katkı koyacağını söyledi. Varan, merkezi hükümetin Gümüşhane’ye 15 yılda önemli hizmetler verdiğini, yerelde yapacakları hizmetlerle bunu taçlandıracaklarını ifade etti. "

TOPRAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlivan, dolgu için denize dökülen vatan toprağının herkes gibi kendileri için de önemli olduğunu belirterek, denize toprak dökülmesine asla izin vermeyeceklerini söyledi.

"ADAYIMIZ BU HAFTA AÇIKLANIR"

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, seçimlere iddialı hazırlandıklarını belirterek, “Ortahisar adayımız bu hafta içinde belli olacak. Adayımızın kesinleşmesinin ardından meclis üyelerimizi belirleyip en kısa sürede sahaya ineceğiz ve halkımızla buluşacağız, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi. 

BÖLGEMİZDE MADEN NE ARAR?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Fatih Mengüç, bölgede sahil bandında madenin yok denecek kadar az olduğuna dikkat çekerek, “Maden güneyde dağlık yörelerde bulunmakta, bunun bugünkü yasalarla çıkarılması mümkün değil” dedi.

ORTAHİSAR’A KELEŞ Mİ?

İYİ Parti, Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayını açıkladı, gözler Ortahisar'a ve diğer ilçelere çevrildi. İnce eleyip sık dokuyan İYİ Parti, aday belirlemedeki yöntemle isim belirlemede tam isabet sağlıyor. Parti kulislerinde Ortahisar’a belediye başkanlığı için Murat Keleş seslendiriliyor. Babadan kalma siyasetçi olarak bilinen Keleş’in, çevresine, aday gösterilmesi halinde çok çalışıp Ortahisar’ı kazanacağını söylediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.