HAVADAKİ TACİZ YERDE DÜŞTÜ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket eden TK 7162 sefer sayılı uçakta yolculuk yapan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi E.K., mühendis K.K.'nın, uçakta kendisini kızı taciz ettiğini iddia etti. Önce hostesten yerini değiştirmesini isteyen genç kız, uçak Trabzon'a ulaşınca şikayetçi oldu. E.K. uçakta yaşadıklarını polise anlattı.

ELİYLE TACİZ ETTİĞİNİ İDDİ ETTİ 

Bursa'da üniversite öğrencisi olan E.K., İstanbul üzerinden tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon'a gitmek istedi. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gece yarısı uçağa binen E.K. yanına oturan erkek yolcunun kendisini eliyle taciz ettiğini öne sürdü.Şüphelinin ilk uyarısını dinlemeyip tacize devam ettiğini söyleyen E.K., "Tekrar uyarınca elini çekti. Hemen uçak personeline durumu anlattım ve uyarı yapıldıktan sonra yerim değiştirildi. Bir süre sonra uçak Trabzon'a indi. Polisler geldi ben de şikAyetçi oldum" dedi.

SAVCI MÜHENDİSE HAPİS TALEP ETTİ

İstanbul'da yaşadığı öğrenilen elektrik mühendisi K.K. ise hakkındaki suçlamaları reddetti. Soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi 3. Asliye Ceza Mahkemesine gönderdi. Savcı, K.K.'nin "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan yargılanmasını istedi. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak olan K.K.'nın 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istendi.

MAHKEMEDE ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

Havada tacize uğradığını iddia eden üniversiteli genç kız, mahkemede şikayetinden vazgeçince dava da düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.