KURŞUN YAĞDIRDI POLİSLERE DİRENDİ

Üç kişiye kurşun yağdıran gazete dağıtıcı saatlerce polise direndi

Trabzon’da üç kişiye kurşun yağdıran gazete dağıtıcı saatlerce polise direndi. Müzakereci polislerin uzun süren ikna çabaları sonucu saldırgan polise teslim olmayı kabul etti.

SİLAHINI ÇEKTİ, ÜÇ KİŞİYİ VURDU

Trabzon’un Akçaabat İlçesi İstiklal Caddesinde dün akşam meydana gelen olayda, ilçede gazete dağıtıcı olduğu öğrenilen Hasan B., aralarında husumet olan ve karşısına çıkan Emre B.’yi görünce silahına sarıldı. Emre B.’ye ard arda ateş eden Hasan B., yoldan geçen Turgay K. ve 8 yaşındaki Ege A.’yı vurdu. Kanlar içerisinde kalan yaralılar, olay yerine ulaşan ambulanslarla Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Emre B.’nin durumunu ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi. Turkay K. ve Ege A.’nın durumunu iyi olduğu ileri sürüldü.

ÇIKMAZ SOKAKTA POLİSE DİRENDİ

Üç kişiyi vuran Hasan B. olaydan sonra bir çıkmaz sokağa girerek, polise teslim olmamak için direnişe geçti. Olay yerine ulaşan müzakereci polisler uzun süre saldırganı ikna etmeye çalıştı. Yaşanan saldırının ardından Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper olay yerine ulaştı. Müdür Alper ikna çalışmalarına katıldı. İki saati aşkın süre polise direnen Hasan B. sonunda teslim olmayı kabul etti.

SİLAH YERE DÜŞTÜ POLİSE TESLİM OLDU

Silahını polise verirken yere düşen silah patladı. Patlamada kimse yaralanmadı. Hasan B. cinayet şube müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Hasan B. cinayet masası ekipleri tarafından sorgulandıktan sonra adliyeye çıkarılacak.

Anahtar Kelimeler:
AkçaabatGazete
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.