RİZE’DE SON İKİ AYDA ÜÇ KADIN KATLEDİLDİ

Rize’de yaşanan kadın cinayetleri ‘Neler oluyor?’ sorusunu gündeme getirdi 

ÜÇÜNCÜ ÖLÜM HABERİ DÜN GECE GELDİ

Rize'de son iki ayda üç kadın acımasızca öldürüldü. Rize’de 27 Mart’ta sokak ortasında Hatice Kurt boşandığı fakat birlikte yaşadığı eşi Ali Rıza H.  tarafından sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü. Bu cinayetten bir süre sonra Fındıklı’da öğretmenevinde çalışanı Gamze Pala, Onur Savaş D. tarafından önce kurşunlanıp sonra boğazı kesilerek katledilmişti. İki cinayetin ardından Rize önceki gece yeni bir cinayetle sarsıldı.

ÇAY PARASI YÜZÜNDEN KARISINI ÖLDÜRDÜ

Rize'nin Çayeli ilçesi Madenli Beldesinde gece yarısı karı koca arasında çay hasadı yüzünden kavga çıktı. Çay hasadından el edilen parayı harcayan Hasan Ç. (53), 30 yıllık eşi Rukiye Ç.’yi (52) üç yerinden bıçakladı. Bıçaklanan kadının çığlıklarını duyan komşuları jandarmayı aradı. İhbar üzerine eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Rukiye Ç., tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Hasan Ç. ise tutuklandı. Rize’nin Çayeli İlçesi’nde çay gelirinin nasıl harcanacağı konusunda eşiyle tartışan adam 3 bıçak darbesiyle 30 yıllık eşini öldürdü.

İKİ AYDA ÜÇ KADIN ÖLDÜRÜLDÜ

Rize’de son iki ayda üç kadın kocaları tarafından acımadan öldürüldü. Rize’de 27 Mart’ta sokak ortasında Hatice Kurt boşandığı fakat birlikte yaşadığı eşi Ali Rıza H.  tarafından sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü. Bu cinayetten bir süre sonra Fındıklı’da öğretmenevinde çalışanı Gamze Pala, Onur Savaş D. tarafından önce kurşunlanıp sonra boğazı kesilerek katledilmişti. İki cinayetin ardından Rize önceki gece yeni bir cinayetle sarsıldı

KATİL KOCA TUTUKLANDI

Rize’nin Çayeli ilçesinde Hasan Ç. (53), hasat ettikleri çaydan elde edilen gelirin harcanması nedeniyle çıkan tartışmada 30 yıllık eşi Rukiye Ç.’yi (52), 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay, saat 01.00 sıralarında Çayeli ilçesine bağlı Madenli beldesinde meydana geldi. Hasan Ç., iddiaya göre topladıkları çaydan kazandıkları parayı harcadı. Eşi Rukiye Ç. parayı sorunca da çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Ç., eşini 3 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Rukiye Ç.’nin çığlıklarını duyan komşuları, jandarmayı aradı. İhbar üzerine eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 2 çocuk annesi Rukiye Ç., doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Jandarmaya teslim olan Hasan Ç., gözaltına alındı. Rukiye Ç.’nin cansız bedeni otopsi için Rize Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Rukiye Ç.’in dün toprağa verilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.