Şalpazarı’nda D. ailesinden 15 kişiye virüs bulaştı

İstanbul’dan gelen bir kişi Şalpazarı’nda D. ailesinden 15 kişiye virüs bulaştırdı

HASTA 71

ÖLÜM 20

ENTÜBE 2

ÇAMLICA’DA BAZI EVLER KARANTİNADA

Trabzon’da tekli rakamlara kadar gerileyen koronavirüs hasta sayısında büyük bir artış yaşanıyor.  Geçen ay 90’ın üzerine çıkan hasta sayısı dün itibarıyla 71’e geriledi. 20 kişinin hayatını kaybettiği Trabzon’da İstanbul’dan gelen bir kişi Şalpazarı’nda D. adlı aileden 15 kişiye virüs bulaştırdı. 15 hastanın Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Bu arada Şalpazarı Çamlıca Mahallesinde bazı evler karantinaya alındı.

MUHTARIN UYALARINI DİNLEMEDİLER

Trabzon’un Şalpazarı ilçesi Çamlıca Mahallesi muhtarı Erkan Durmuş, mahallede Kovid-19 vaka sayısının arttığını söyledi. İlçeye il dışından gelenleri karantinaya girmeleri noktasında uyardığında, “Cumhurbaşkanımız bu kuralı kaldırdı, karışamazsın.” yanıtı aldığını ileri süren Muhtar Erkan Durmuş, “14 günlük karantina süreci kaldırılmasaydı,  bugün bu şekilde bir dağılım söz konusu olmazdı. Şimdi yeni yapılan testlerin sonucunu bekliyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
IstanbulşalpazarıEntübe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105