Sen Kimsin Muhammet Balta?

Asrın felaketiyle canımız yanarken, Trabzon'da bir siyasetçinin vefasını yazmak istedim. İnsanlara nasıl örnek olduğunu dile getirmek, ihtirasları olanlara nasıl ders verdiğini anlatmak istedim...Zaman zaman eleştirdiğim siyasetçilerden olan Muhammet Balta'nın ders niteliğindeki açıklamasına cevap yazmak, boynumun borcu oldu. 

Türkiye'de siyaset o kadar kötü bir boyuttaki; bir siyasetçinin bir başkasını düşünerek adım atmasının imkansız olduğunu görüyoruz. Menfaat ilişkileri hariç tabi...Geçen hafta AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın bir açıklaması medyaya düştü. Ne diyor Sayın Balta;  “2023 seçimlerinde şahsi bir beklentim yok, tek derdim Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ve Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanmasıdır."

"Ben gidiyorum 3 dönem bitti, ama tek derdim var, o da Reis" diyor aslında sayın Muhammet Balta... Sayın Balta'nın buradaki duruşu maalesef insanlarda göremediğimiz vefayı gösteriyor, bizlere... Anlayana tabi. Kim öder böyle vefa borcunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a...

Olmadı, Sayın Muahammet Balta... Bak etrafına... Malı götürme çabasında olanları gör. Sana hiç yakışmadı, bu davranış. Sende yol alsana. Oteller yap, ihaleler al, ya da makam kovala. Bak daha dün bir bardak çay alacak parası olmayanlar,  ne hale geldiler. Milyonluk araçlarını garajlarda saklıyorlar. Milyonluk evlerini kimselere duyurmuyorlar. Bir değil hem de iki evleri varmış. Dur dur bitmedi. Trabzon'dan İzmir'e ihele için koştururken patlayanlara ne demeli? Sen çıkmışsın vefadan bahsediyorsun.Hiç yakışıyor mu sana... Bak paranın kölesi olanlara. Ne taklalalar atıyorlar. Arsızlıklar diz boyu. Kazanmak için her yol mübah. TV'lerde gördükleri yağmacılara sosyal medyadan beddua edenler, hırsızlıklarını Allah'ın görmediği düşünüyorlar. 

Tabi yakışmaz size, sayın Muhammet Balta... Sizin bunları yapmayacağınızı biliyorum. Adamlık bunu gerektirir. Siyasette bizlerin özendiği tablo bu.  Söylemlerinizden anlıyoruz ki, vefalı bir adammışsınız. Ben değil, biz diyorsunuz. Ah sende olan o vefanın zekatını versen de birileri nasiplense. Belki adam sınıfına girerler...Ama nerde...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.