Mecliste de ittifak yapılıyor

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye meclislerinde de CHP’yle ittifak yaptıklarını bildirdi.

Bilindiği gibi Cumhur İttifakı ise belediye meclislerinde ittifak yapmıyor. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye meclislerinde de CHP’yle ittifak yaptıklarını bildirdi. İYİ Parti’nin büyükşehir olmayan kentlerde il genel meclislerinde ittifak yapmayacağını duyurmasının ardından dikkatler belediye meclislerine çevrilirken, Kuvvetli, “O karar büyükşehirler için geçerli değil. Tüm ilçelerde hem İYİ Partili hem CHP’li meclis üyeleri olacak.” dedi. İYİ Partiye bırakılan ilçelerde de CHP’ye bırakılan ilçelerde de meclis üyelerinin her iki partiden oluşacağını vurgulayan Kuvvetli şöyle devam etti: “Aynı ittifakı mecliste de yapacağız. Birlikte hareket edeceğiz. Bizim adayımızın çıktığı yerde hem CHP’den hem İYİ Partiden meclis üyesi adayları da olacak. Aynı şekilde CHP’li adaylarda da aynı durum yaşanacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.