Adem Kara'yı öldüren kim?

Adem Kara'yı öldüren kim? Ölü kaz ayrıntısı...

Adem Kara cinayetinden son dakika haberleri üst üste geliyor! Türkiye'nin en çok izlenen yapımları arasında bulunan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu kez bambaşka bir sis perdesi aralanıyor. Olay; 2017 yılının Mart ayında Trabzon'un Akçabat ilçesinde meydana geldi. 48 yaşındaki Adem Kara kişi veya kişiler tarafından öldürüldü.

ATV'nin fenomen yapım Müge Anlı ile Tatlı Sert, yine Türkiye gündemine damga vurmaya devam ediyor. Adem Kara'nın ortadan kaybolmasından sonra ölü bir kazı evin etrafına astığı iddia edilen Hakan Kara Müge Anlı son bölümde canlı yayında yer aldı. Ölü kazın, cesedin kokusunu bastırmak için astığı iddia edilen Hakan Kara'dan son dakika itirafları geldi. Öte yandan bugünkü bölümde Adem Kara'nın kaybolma tarihinin kesin olmadığı ileri sürüldü. Adem Kara'nın katili olduğu iddia edilen Hakan Kara aynı zamanda Adem Kara'nın amcasını oğlu. İşte Müge Anlı'nın sır perdesini araladığı cinayetten son dakika detayları...

MÜGE ANLI AYDINLATIYOR..

Müge Anlı'nın bugünkü programda açıkladığı bilgiye göre Adem Kara'nın cansız bedeni su kuyusunda bulunduğunda üzerinde gömlek ve iç çamaşırı vardı. Adem Kara'nın ölüm sebebi de başına sert bir cisimle vurulması yani onu öldüren kişi başına sert bir cisimle vurmuş ve kuyuya atmış. Yakınları ise Adem Kara'nın gömlekle ve iç çamaşırıyla uyuduğunu belirtti; Müge Anlı da bu bilgiler ışığında Adem Kara'nın uykusunda öldürülme ihtimalinin bulunduğunu ifade etti. (Evinde veya Hakan Bey'in evinde.) Adem Kara'nın kardeşi Ali Kara ise, cinayet şüphelisi olarak amcasının oğullarıHakan Kara olduğunu ifade ettiAdem Kara'nın miras kavgası nedeniyle öldürdüğü iddia edilirken, Hakan Kara'nın söylediği sözler Adem Kara'nın yakınlarının tepkisi çekti.

Anahtar Kelimeler:
AkçaabatKuyuKazMüge Anlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.