Afganlı 4 ay uzaklaştırıldı

Trabzon’da hamile bıraktığı kadına şiddet uygulayan Afganlı Ali Reza A., 4 ay süreyle anne ve kızana yaklaşmama cezası aldı.

TRABZON’DA YAŞAMAYA BAŞLADI

Trabzon’da Afganlı bir kadının şiddet gördükten sonra sığındığı karakolda yaşadığı dram ortaya çıktı. Afganistan’da eşini kaybettikten sonra eşini kardeşiyle zorla evlendirilmek istenen Etefeh Asghari kızıyla birlikte Afganistan’dan kaçarak Türkiye’ye sığındı. Bir gurup kaçakla birlikte İran üzerinden Türkiye’ye giriş yapan Etefeh Asghari, kızıyla birlikte Trabzon’da yaşamaya başladı. 

HAMİLE BIRAKAN ADAM EVLİ ÇIKTI 

Türkiye kaçak yollarla giriş yaparken kendisine yardımcı olan Ali Reza A. tarafından evlenmek vaadiyle kandırılan ve hamile kaldığını belirten Afganlı kadın şiddete maruz kalınca, 8 yaşındaki kızını da yanına alarak polise sığındı. Ali Reza A.’nın Almanya’da evli olduğunu öğrendiğini belirten Etefeh Asghari, hamile olduğunu belirterek yardım istedi. Koruma altına alına kadının şikayeti üzerine Afganlı Ali Reza A. kadına ve çocuğuna 4 ay süreyle yaklaşmama cezası aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.