AĞAOĞLU'NA KİM SİTEM ETTİ

AĞAOĞLU'NA KİM SİTEM ETTİ

Avrupa’da yaşan birçok gurbetçi Trabzonspor Başkanlığına adaylığını koyan iş adamı Ahmet Ağaoğlu’nun listesinde Avrupa’dan bir ismin koyulmamasını eleştiriyor. Şahsi görüşlerinin Trabzonspor’a en çok para bırakan ve Avrupa’daki maçlara 10 bin kişiyle gittiklerini iddia eden bordo mavili taraftarlar, Trabzonspor’un en büyük gücünün Avrupa’da olduğunu öne sürerek yönetime buradan kimsenin alınmamasını eleştiriyorlar. Avrupa’ya sorumluluk verilmediğine göre kendilerinden beklentinin de olmadığına kanaat getiren taraftarlar kendilerinin görmezden gelindiğini iddia etti.

SEN ANLAT KARADENİZ İZDİHAMI

Trabzon’un pek çok ilçesinde çekimleri devam eden ATV’nin reyting rekorları giren dizisi Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümlerinin bir kısmı Araklı’da çekiliyor. İlçede çekimleri devam eden dizinin setine akın eden Araklılılar sette oyunculara yoğun ilgi gösterirken birbirleriyle fotoğraf çektirme yarışına giriyor. Araklılılar dizi oyuncularından Deli Tahir karakterine can veren Ulaş Tuna Astepe’ye yoğun ilgisinin olması dikkat çekerken, Asiye karakterini canlandıran Öykü Gürman’a da büyük ilgi var. Öte yandan bazı vatandaşlar dizi oyuncularına yöre ağzını nasıl konuşmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunurken, yanlış telaffuzlar konusunda oyuncuları uyardılar.

USTA LOCADAN TRÜBÜNE NİYE İNDİ

Kayserispor maçı öncesinde yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte protokol tribünde yerine alan Muharrem Usta, ilk yarının berabere sonuçlanmasının ardından Gençağa Meriç ile birlikte locaya çıktı. İkinci yarıyı locada izlemeye başlayan Usta, golün hemen ardından yeniden protokol tribüne inerek, yerine aldı. İkinci yarının başında morali bozuk olan Usta, ard arda gelen gollerden sonra yüzü gülmeye başladı. Usta, maçın sonunda ise duygulu anlar yaşadı.

UĞUR DEMİROK’U KİM İKNA ETTİ

Trabzonspor’da Onazi’nin sakatlığı sonrasında yedek kulübesinden tartışma yaşandı. Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kayserispor ile karşılaşan Trabzonspor'da Ogenyi Onazi, sakatlık yaşadı. Bu sırada saha kenarına gelen Burak Yılmaz, Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile görüştü. Uğur Demirok’un oyuna girmek istememesi üzerine yeniden saha kenarına gelen Burak Yılmaz, Demirok’u göstererek, oyuna girmesini sağladı.

Onazi 28. dakikada yerini Uğur Demirok'a bıraktı.

AĞAOĞLU VE EKİBİ MAÇI NEREDE İZLEDİ

Ahmet Ağaoğlu ve ekibinde yer alacak isimler maçı locadan izledi. Muharrem Usta’nın bulunduğu locaya komşu olan Ağaoğlu ve beraberindekiler locayı hınca hınç doldurdu. Koruma görevi üstlenen polislerin yer aldığı locada Hayrettin HacIsalihoğlu’nun sık sık telefonla konuştuğu ve mesaj attığı görüldü. Başarılı iş adamı Mehmet Yiğit Alp ise bir başka locada arkadaşlarıyla maçı izledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.