Alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi kapsamında Gazipaşa Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. 

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Trabzon Ulaşım AŞ. (TULAŞ) Genel Müdürü Samet Ali Yıldız, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü yetkililerinin de eşlik ettiği incelemede Başkan Zorluoğlu, yetkililerden çalışmaların son durumuyla alakalı bilgi aldı.Başkan Murat Zorluoğlu, Meydan bölgesinde olduğu gibi Gazipaşa Caddesi’nde de içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, doğalgaz ve telekomünikasyon hatlarının tek bir çatı altında yapıldığını belirtti. 

Oldukça planlı bir çalışmaya imza attıklarını söyleyen Başkan Zorluoğlu, “Meydan için oldukça özel bir planlama ve çalışma örneği sergiliyoruz. Meydan bölgemiz bu çalışmalar sayesinde içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu, fiber optik ve doğalgaz hatlarına da kavuşuyor. Halkımıza hem sağlıklı su hem de sağlam bir altyapı hizmeti sunacağız” dedi.Bölgedeki altyapı çalışmalarının en hızlı şekilde tamamlanması adına gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Başkan Murat Zorluoğlu, “Bu çalışma kapsamında 750 metre içme suyu, 645 metre kanalizasyon ve 605 metre yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştiriyoruz. Mayıs sonu itibarıyla Meydan bölgesinden tamamen çıkmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu süre zarfında sabır ve anlayış göstermelerini istirham ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu ayrıca Pazarkapı Mahallesinde yapımına devam edilen Ulaşım Hizmet Binası ile yeni alınan 10 tane otobüsü yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu şoförlere kolaylık dileyerek yeni alınan otobüslerimiz Trabzon'a hayırlı olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105