Tanju Akıncıoğlu'nun annesine son veda...Haber61 imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu'nun annesi Göriman (Güleyhan) Akıncıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Göriman (Güleyhan) Akıncıoğlu için bugün Ortahisar ilçesi İskender Paşa Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.
Cenaze namazına 27. Dönem Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzonspor Eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Zorlu ile çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katılım sağladı.Göriman (Güleyhan) Akıncıoğlu, kılınan cenaze namazı sonrası Sülüklü Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.Başta Tanju Akıncıoğlu olmak üzere tüm Akıncıoğlu ailesine başsağlığı diliyor, merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet temenni ediyoruz.