Trabzonspor açıkladı! Final maçına böyle çıkacaklar

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde sahaya çubuklu formayla çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

Saat 20.45'te Gaziantep Kalyon Stadı’nda başlayacak karşılaşmada Bordo-Mavililerin giyeceği forma belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Galatasaray ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası finalinde sahaya ‘Çubuklu Formamız’ ile çıkacağız.” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Ozan Ergün sahada olacak.

Trabzonspor’un Galatasaray karşısındaki muhtemel 11’i ise şöyle:

Uğurcan, Pedro, Savic, Batagov, Mustafa, Mendy, Okay(Cham) Ozan, Zubkov, Banza, Nwakaeme

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.