BEKAROĞLU HDP’Lİ GİBİ KONUŞTU

BEKAROĞLU HDP’Lİ GİBİ KONUŞTU

''CHP'li il başkanlarını şehit cenazelerine almayın'' talimatını veren İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’ya CHP kanadından tepkiler sürüyor. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Belaroğlu “Süleyman Soylu, bu milletin birliği, bütünlüğü ve kardeşliğine terör örgütü lideri Karayılan’dan daha çok zarar vermiştir” diyerek sert bir dille eleştirdi.

GÖREVDE OLMASI ASLA KABUL EDİLEMEZ!

İçişleri Bakanı Soylu'nun CHP ile ilgili sözleri siyasette yeni bir tartışma başlattı. CHP,  Bakan Soylu hakkında suç duyurusunda bulunurken, CHP kanadından peş peşe tepki açıklamaları gelmeye devam ediyor.  CHP'li Vekil Bekaroğlu, ''CHP'li il başkanlarını şehit cenazelerine almayın'' talimatını veren Bakan Soylu hakkında çok sert bir açıklamada bulundu. Bekaroğlu’nun sosyal medyada yaptığı açıklamalara bazı kişiler anında tepki gösterdi. Bekaroğlu “Arkadaşlar,  provokatör zorbayı eleştirdiğim için saldıranları görüyor musunuz? Küfür, hakaret, nefret söylemi ve elbette seviyesizlik.” diyerek karşılık verdi.

İşte Bekaroğlu’nun tepki toplayan sözleri “Süleyman Soylu, bu milletin birliği, bütünlüğü ve kardeşliğine terör örgütü lideri Karayılan’dan daha çok zarar vermiştir. Ülkenin birliği ve güvenliğini korumakla görevli olan bir şahıs bunları yapar mı? Bu bakanın hala görevde olması asla kabul edilemez! Evet! Israr ediyorum; Bakan Soylu, ‘CHP’lileri şehit cenazelerine almayın talimatı verdim’ diyerek ülkenin birliğine terör örgünden daha çok zarar vermiştir. Çünkü adı üstünde biri zaten bölücü terör örgütü, öbürü ise birliğimiz ve güvenliğimizden sorumlu bakan.” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105