Belçika medyası duyurdu

Trabzonspor'dan Ognjen Vranjes hamlesi!

Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Belçika takımlarından Anderlecht forması giyen Ognjen Vranjes'i yakın takibe aldı.Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için Belçika medyasından transfer iddiası ortaya atıldı.

ANDERLECHT GÖZDEN ÇIKARDI

Belçika medyasında yer alan habelere göre Trabzonspor, Anderlecht forması giyen ve  Bosna Hersek Milli Takımında da boy gösteren 29 yaşındaki stoper Ognjen Vranjes'i  transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi. Bordo mavili ekibin Anderlecht'in kadroda düşünmediği Bosnalı stoper için teklifte bulunacağı belirtildi. 

LİGİMİZDE BOY GÖSTERMİŞTİ

Bir dönem ligimizde Gaziantepspor ve Elazığspor formasını terleteten Vransjes'in stoper mevkisi dışında sağ bek özelliğide bulunuyor. Bosnalı stoperin Anderlecht ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (yeniakit)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.