Trabzon’un kurtuluşunun 108. yılı coşkuyla kutlanacak!

Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 108. yıl dönümü dolayısıyla 24 Şubat’ta kent genelinde anma ve kutlama programları düzenlenecek.

Trabzon’un kurtuluşunun 108. yılı, 24 Şubat Salı günü düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında, hem açık alanda hem de salonda programlar düzenlenecek. Kent protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek etkinliklerde, kurtuluş mücadelesi bir kez daha hatırlanacak.Kutlamalar saat 10.00’da 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda başlayacak. Burada gerçekleştirilecek çelenk sunma töreninde, Trabzon’un kurtuluşunun 108. yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılacak. Törenin ardından katılımcılar, programın ikinci bölümüne geçecek.

Saat 10.30’da ise Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde salon programı olacak. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yer alacağı programda, kurtuluş mücadelesinin tarihi yönü ve Trabzon için taşıdığı değer vurgulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.