Bilal Erdoğan Geliyor...

BAŞKAN ZORLUOĞLU ÜÇ ŞİRKETTE YÖNETİMLERİ BELİRLEDİ

Büyükşehir’e bağlı 5 şirketten üçünde yönetimler belirlendi. Başkan Murat Zorluoğlu, tarihinde ilk kez belediye başkanı olarak bir şirkette aktif görev üstlenirken danışmanlar, genel sekreter yardımcıları şirketlerde görev aldı. Doğrusunu söylemek gerekirse isimler çok şaşırttı. Başkan ve yöneticilerin 3500 TL civarında maaş alacakları öğrenildi.

TRABEL AŞ

1-Murat Zorluoğlu (Belediye Başkanı)

2-Salih Öztel (Hayrat Meclis Üyesi)

3-Süleyman Gün (Genel Sekreter Yardımcısı)

4-Ömer Odabaş (Mevcut Yönetici)

TRABITAŞ AŞ

1-Adnan Gül (Başkan Danışmanı)

2-Şerif Özgür (İlgisi kurulamadı!)

3-Mehmet Yanık (Genel Sekreter Yardımcısı)

4-Mahmut Kalaycı (Mevcut Yönetici)    

TURKUAZ LTD. ŞTİ.

1-Samet Ali Yıldız (Başkan Danışmanı)

2-Zülfü Turan (Başkanın kayınbiraderi)

3-Mustafa Kurtuluş (Genel Sekreter Yardımcısı)

4-Mesut Aydoğan (İçişleri Bakanlığı Memuru- İlgisi kurulamadı)

***

KARADENİZLİ SANATÇIDAN YSK KARARINA  ŞARKILI TEPKİ

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesi üzerine birçok ünlü isim sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'yla ilgili paylaşım yaptı. İmamoğlu'na destek veren  isimlerden biri de Karadenizli sanatçı Apolas Lermi oldu. Lermi, sosyal medya hesabından YSK'nin kararına şarkı sözü yazarak tepki verdi. İşte Apolas Lermi'nin o paylaşımı: “Ah YSK YSK, Adaletun var midur, 3 oydan 2 kabul, Doğru bir karar midur? Bakmayin YSK'ya, Düşmüş büyük hataya, EKREM BAŞKAN yazacak, Yine o mazbataya..”

***

VAKFIKEBİR TARİHİNDE BİR İLK

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde izne ayrılan Belediye Başkanı Muhammet Balta, makamını kadın Meclis Üyesi Havva Kurt’a emanet etti. İlçe tarihinde bir ilke imza atan Başkan Balta, bu tutumuyla da kadınların siyasal yaşam içinde yer almasına verdiği desteği bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Vekalet görevi belediyenin resmi sosyal medya hesabından da şu açıklamayla duyuruldu: “İzne ayrılan Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın görevlendirmesi sonucunda Belediye Meclisi Üyemiz Havva Kurt ilçe tarihimizde ilk kez bir bayan olarak Vakfıkebir Belediye Başkanlığı görevine vekalet ediyor.”

***

ERDOĞAN KONFERANSA GELİYOR

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde "Vakıf Medeniyetinde Ramazan Ayı" konulu konferans verecek. RTEÜ ile Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan ve Erdoğan'ın konuşmacı olarak katılacağı konferans, yarın üniversitenin kongre ve kültür merkezi konferans salonunda saat: 14.00'te düzenlenecek.

***

PİDENİN GRAMAJI ARTTI FİYATI AYNI KALDI

Geçtiğimiz günlerde pide fiyatının 5 TL olarak açıklanmasının ardından Araklı’da fırıncı esnafıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, Meclis Üyesi Ekrem Reis, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Öztorun ve fırıncı esnafı katıldı. Toplantıda pidenin gramajının arttırılması noktasında fikir birliğine varıldı. 575 gram pide 5 TL’ye satılıyordu. Alınan kararla birlikte pide 600 grama çıkarılacak, fiyatı ise yine 5 TL olacak.

***

PEKŞEN, YSK’DAN NEYİN CEVABINI İSTEDİ?

CHP Parti Meclis Üyesi ve eski Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen, YSK’nın İstanbul İBB Başkanlığı seçimlerini iptal eden YSK üyeleri arasında yedek üyelerin de oy kullandığını iddia etti. YSK 6 Mayıs’ta İstanbul’da seçimlerin yenilenmesine karar verildi. Karar 4’e karşı 7 üyenin oyuyla alındı.“Yüksek Seçim Kurulu yedi asil ve dört yedek üyeden oluşur” ibaresinin bir aldatmaca olduğunu iddia eden Pekşen, “YSK yedi asil üyeden oluşur.” dedi. Yedek üyelerin oy kullandığını belirten Pekşen, “Bir büyük aldatma ve yanlış gözümüzün içine baka baka sürdürülüyor. YSK yedi asil üyeden oluşmaktadır. Oylamalara bu üyelerin katılması gerekir. Ancak ne garabettir ki oylamalara yedek üyeler de katılmıştır. Neden?” diye sordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.