KOLBASTI OYNADILAR ALKIŞI ALDILAR

Trabzon’da bir gurup genç gece vakti toplanarak koronivirüse aldırmadan kolbastı oynadı. Vatandaşlar da balkonlardan kolbastı oynayanlara alkışla tempo tuttu. Aralarında sokağa çıkma yasağı bulunan gençlerinde olduğu görülü.

TS MARŞI ÇALIP KOLBASTI OYNANDILAR

Trabzon’da Koronavirüs yüzünden 13 kişinin hayatını kaybetmesine ve pozitif vaka sayısının 200’e yaklaşmasına rağmen Ortahisar’a bağlı Kaymaklı Mahallesi’nde yaşanan vurdumduymazlık “Bu kadar da olmaz” dedirtti. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için alınan sokağa çıkma yasağına rağmen bir araya gelen yaklaşık 20 kişilik genç grup, önce meşale yakarak Trabzonspor marşı söyledi sonra kolbastı oynadı.

TEHLİKELİ EĞLENCEYE DESTEK VERDİLER

Gençlerin eğlencesi yaklaşık bir saat sürerken, mahalle sakinleri sokaktaki grubu uyarmak yerine tehlikeli eğlenceye destek verdi.  Eğlencenin nedeni sorulması üzerine, “Bir şey yok. Bugünde böyle olsun” yanıtı verilirken, kolbastı oynayanlara “bravo” diye tezahürat yapıldı. Türkiye’de sağlıkçıların ölümüne verdiği mücadele alkışlanırken, bu mahallede gençlerin cahilliği alkış topladı.

Anahtar Kelimeler:
BalkonKolbastıBravo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.