Canlı bomba alarmı yapıldı

DHKP/C terör örgütü üyesi Birsen K.’nın canlı bomba eylemi yapacağı bilgili üzerine tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da alarma geçildi.

ALMANYA’DAN GELECEKMİŞ...

Emniyet Genel Müdürlüğü, silahlı terör örgütü kurma ve yönetme suçundan hakkında arama kaydı bulunan terörist Birsen K.’nın bilgi toplama daire başkanlığında kayıtlı olduğu belirlenen bir nüfus cüzdanı taşıdığı tespit edildi. Almanya’dan illegal yollarla Türkiye’ye geleceği belirlenen terörist için Sarp Sınır Kapısı’nda giriş yapabileceği ve canlı bomba türü eylemlerde bulunabileceği belirtildi.

TERÖRİST YOLLARDA ARANIYOR

Sahte kimlik veya pasaport kullanabileceği belirtilen teröristin yol kontrollerinde yakalanması için bölgede tüm birimler uyarıldı. Almanya’dan illegal yollarla Türkiye’ye geleceği belirlenen Birsen K. adlı teröristi için Sarp Sınır Kapısı’nda da alarma geçildi.

Enis YILDIRIM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105