“ÇARŞIBAŞI’NA KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ KAZANDIRACAĞIZ”

KARAÇENGEL: "STK´LAR ÇÖZÜM ORTAĞIMIZ OLACAK"
Çarşıbaşı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar’ı ziyaret etti. Karaçengel, seçilmeleri halinde gerçekleştirilecek olan yatırım ve hizmetlerde sivil toplum örgütlerinin rolünün büyük olacağını belirterek, “STK´lar çözüm ortağımız olacak" dedi.
Karaçengel, seçim çalışmaları kapsamında bir yandan mahalle ve hane ziyaretlerini sürdürürken diğer yandan da ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini alıyor. Bu kapsamda Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar’ı ziyaret eden Karaçengel, esnafın sorun ve çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Karaçengel, “İlçemizdeki esnafın sorunları hakkında Sayın Başkanımız Egemen Turan Kaynar’dan bilgi aldık. Çözüm önerileri noktasında bizim de zaten çalışmalarımız var. Göreve gelmemiz halinde ilk yapacağımız projelerden biri de Küçük Sanayi Sitesi’ni ilçemize kazandırmaktır. Bunu yaparken de Esnaf Odamızın fikirlerini alacağız. Ortak noktayı bulup bu hizmeti esnafımıza sunacağız. İlçemizde yapacağımız diğer yatırım ve hizmetlerde de sivil toplum örgütlerimizin rolü büyük olacaktır. Sözün özü STK’lar bizim çözüm ortağımız olacaktır.” dedi.
Başkan Kaynar da ziyaretinden ötürü Başkan Adayı Karaçengel’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.