CEZAEVİ ZİYARETLERİ 6 NİSAN’A KADAR İPTAL

CEZAEVİ ZİYARETLERİ 6 NİSAN’A KADAR İPTAL

Tüm dünyada hızla yayılan ve ülkemizi de tehdit eden korona virüs salgını nedeni ile Rize Adliyesi, Trabzon Adliyesi ve ilçelerdeki adliyeler tutuklu ve acil işler hariç tüm duruşmalar Nisan ayına kadar ertelenirken; korona virüse karşı ilaçlanarak dezenfekte edildi.

TÜM DURUŞMALARA NİSAN AYINA KADAR ARA VERİLDİ

Trabzon Barosu Başkanı Avukat Sibel Suiçmez , “Trabzon Merkez Adliyesi ve ilçelerdeki adliyelerde tutuklu ve ivedi işler dışındaki duruşmalar ve keşifler Nisan ayına kadar ertelendi” derken; Rize Barosu Başkanı Av. Ümit Peçe, “Tüm duruşmalara 13 Nisan’a kadar ara verilmiştir. Özellikle risk yaratılmaması açısından ivedi ve acil işler dışında adliyeye gidilmemesi gerekir. Tutuklu davalarda sanığın ve mağdurun 1. derecede yakınları dışındaki yakınlarının duruşmalara gelmemesi önemle rica olunur. Avukatlarımızın duruşmalarına özellikle mazeret sunmalarına gerek duyulmamıştır.”  diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonZiyaretCezaeviNisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.