Erkek arkadaşıyla kocasını dolandırdı

Trabzon’da erkek arkadaşıyla bir olan kadın, eşinin adına 3 adet lüks cep telefonu ve hat satın aldı. Hatların ücreti kendisinden talep edilen S.G., ayrı yaşadığı eşinin kendisini dolandırdığını anlayınca, suç duyurusunda bulundu.

ADINA TELEFON VE HAT SATIN ALDILAR

Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde erkek arkadaşı O.B. ile bir olan Ç.G. adlı kadın, bir süredir ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi S.G.’nin nüfus cüzdanındaki resmi değiştirerek, üzerine üç ayrı hat ve üç adet cep telefonu satın aldı. Bir süre sonra kullanmadığı hatların fatura ücretleri kendisinden talep edilen S.G., kısa bir araştırma yaptı. Yaptığı araştırma sonucunda adına üç ayrı cep telefonu ve hat satın alındığını öğrenen S.G. ilçe emniyet müdürlüğüne giderek, suç duyurusunda bulundu.

GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANDI

Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü şikayet üzerine soruşturma başlattı. Polisin yaptığı çalışma üzerine hatlardın satın alındığı iletişim mağazasının güvenlik kameralarını incelemeye alındı. Polis, telefon ve hatların satın alındığı iletişim mağaza sahibi A.E.Ç.’nin ifadesini aldı. iletişim Mağaza sahibi A.E.Ç., “Adının Elif olduğunu belirten kadın ile birlikte bir erkek dükkana geldi.  Erkek şahıs nüfus cüzdanını göstererek telefon ve hat talep etti” dedi.

NÜFUS CÜZDANINDAKİ RESİM DEĞİŞMİŞ

S.G.’nin nüfus cüzdanındaki resminin yerine O.B.’nin resminin yapıştırıldığı tespit eden polis, O.B. ve Ç.G.’nin ifadesine başvurdu. Ç.G., eşinin bilgisi dahilinde her şeyi yaptığını söyledi.  Savcının talimatı üzerine S.G. ve O.B.’nin imza örnekleri alındı.  Samsun Kriminal Polis Merkezi tarafından imzalar üzerinde yapılan incelemenin ardından, imzaların O.B adlı kişiye ait olduğu ortaya çıktı.

İKİ AYRI SUÇLAMAYLA KARŞI KARŞIYA

Sürmene Cumhuriyet Başsavcılığı, nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik iddiasıyla O.B. ve Ç.G. hakkında hazırladığı fezlekeyi Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. Soruşturmanın sona ermesinin ardından ikilinin ağır ceza mahkemesinde yargılanacağı ileri sürüldü.

Enis YILDIRIM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105