GERİ ADIM ATTI GAZETECİLERİ SUÇLADI

MHP İl Başkanı Bekir Sıktı Tarım, belediyedeki görevden almalar için yaptığı açaıklama geri adım attı. Başkan Zorluoğlu'nun liyakatlı ve namuslu insanlarca çalışma isteğine destek verdiklerini sosoyal medya hesabında yaptığı açaıklama ile duyuran Tarım akşam saatlerınde yeni bir açıklama yaprı. Tarım çareyi gazetecileri suçlamakta buldu. İste Tarım son paylaşımı: "Sayın MURAT ZORLUOĞLU'NUN yaptığı yeni kadro seçimini, ittifakın ortağı olarak taktir etmek, kesinlikle görevden alınanlarla ilgili olumsuz düşündüğümüz anlamı taşımaz. Sadece CUMHUR İTTİFAKI birlikteliğiyle kazanılmış Trabzon Büyükşehir Belediyesinde, herkes kendi kadrosuyla çalışır mantığını bildiğimizden, Murat beyin kadro tercihlerini beğendiğimizi beyan etmişizdir. Buradan başka anlamlar çıkarmak beyhude bir çaba ve sadece gazetecilik yapma mantığından başka birşey değildir. Kimseyi lekelemek hiç kimsenin haddi değildir. Görevden alınanlarla ilgili hiçbir düşüncemiz ve söylemimiz yoktur".

İşte o açıklama:

“Araştırma, sorgulama ve bilgi alma konusunda MHP’nin üzerinde başka bir siyasi hareket yoktur. Bu yönümüzü harekete geçirerek görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızın bizi bilgilendirmeleri sonucunda Trabzon adına umudumuz artmıştır. Cumhur ittifakı kapsamında desteğimizi kayıtsız, şartsız verdiğimiz sayın Murat Zorluoğlu’nun adaleti, liyakatı önemseyen, güven esaslı düzgün ve namuslu insanlarla çalışma arzusunu hayata geçirme gayretlerini görüyoruz ve çok önemsiyoruz.  Buradan MHP Trabzon İl Başkanlığımız adına söylüyorum ki, sonuna kadar arkasında olacağız. Bu duygularımızda kesinlikle şahsi ve siyasi bir beklentimiz yoktur. Sadece namuslu ve düzgün bir hareketin mensupları olarak, Trabzon’umuzun emin ellere teslim edilmesinin mutluluğunu yaşamaktayız. Geçmişten gelen tahribatın büyük olduğunu da bilenlerdeniz. Biraz sabır, biraz hoşgörü gösterirsek Zorluoğlu farkı yakın gelecekte kendisini gösterecektir. Fazilet sahipleri dururken, liyakatsızların yükselişini görmek istemiyoruz".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.