GÜMRÜKÇÜOĞLU'NDAN RAYLI SİSTEM AÇIKLAMASI

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı toplantıları devam ederken bugün yapılan toplantıda 2018 Mali yılı Performans programı görüşüldü. Görüşme sırasında söz alan meclis Üyesi, Cahit Erdem Trabzon'da yapılacak olan büyük projelerle ilgili bir soru yöneltti. Cahit Erdem sorusunda, hafif raylı sistem gibi büyük projelerin kaynak bulunamazsa başlanamayacağının altını çizdi. 

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI'NDAN DESTEK İSTENECEK
Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu soruya cevap verirken bu projeler için iki yol olduğunu ifade ederek, “Yılsonu itibari ile son şekli verildi. Ocak sonu. İki yol var kaynak birinci yol ihale etmemiz 6 ay sürer, 2019’da başlar. Bir de Ulaştırma Bakanlığı'nın Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü var. Bu projeyi kabul ettirebilirsek, onlar yılda 3-5 projeyi kabul ediyorlar. Bütün siyasi ağırlığımızı kullanıp kabul ettirmeye çalışacağız. Hafif raylı sistemde bu yolu tercih etmek zorunda kalacağız. Onlar yapacaklar biz 20-30 yılda ödeyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.