Hayrat'ta yağmur rekoru

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından son 24 saat verilerinin ölçümünde Türkiye geneline en çok yağış alan yerler sıralandı. 
Sıralamaya göre, 62.7 kilogram ile Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Yoğunpelit köyüne düştü. İkinci sırada Osmaniye'nin Bahçe ilçesi 58.3 kilogram ile, üçüncü sırada Kastamonu'nun Azdavay ilçesi metrekareye 53.6 kilogram yağış ile, dördüncü sırada Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi metrekareye 37 kilogram yağış ile, beşinci sırada Bolu'nun Gerede ilçesi 35 kilogram yağış ile, altıncı sırada Amasya'nın Gökhoyuk mevkisi metrekareye 34.8 kilogram yağış ile, yedinci sırada Erzurum'un Aşkale ilçesine bağlı Ovacık köyü 33.7 kilogram yağış ile, sekizinci sırada Trabzon'un Hayrat ilçesine bağlı Pazarönü köyü metrekareye 33.6 kilogram yağış ile, dokuzuncu sırada Bartın'ın Kasankadı köyü metrekareye 31 kilogram yağışla ve Karabük'ün Yenice ilçesi metrekareye 30 kilogram ile en çok yağış düşen bölgeler oldu.
 

Anahtar Kelimeler:
ErzurumHayrat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.