İş makinesiyle hasta ziyareti

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde koronavirüs vatandaşa bunu da yaptırdı.Krornavirüs nedeniyle kepçeyle hasta ziyaretinde bulundular. 

ATTAN DÜŞTÜ İKİ BACAĞI KIRILDI

Trabzon İçme Suyu ve Kakanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) bünyesinde görev yapan Yıldıray Han, Ramazan Bayramı öncesi bindiği attan dengesini kaybederek düştü. Yuvarlandığı uçurumda iki bacağı kırılan Han, Yassıkaya Mahallesindeki evde tedavi altına alındı. Evde tedavi altında tutulan Han’ı ise TİSKİ’de beraber çalıştığı arkadaşları yalnız bırakmadı. Yıldıray Han’ın arkadaşları, koronavirüs nedeniyle arkadaşlarını ziyaret etmek için ilginç bir yol buldu.

KEPÇEYLE EV ZİYARETİ YAPTILAR

Koronavirüs nedeniyle arkadaşlarıanı ziyarete gidemeyen TİSKİ çalışanları, Yıldıray Han'ın evinin bulunduğu mahallede çalışma yapmaya gidince,kepçe yardmıyla ev ziyareti yaptı.  TİSKİ çalışanları evin penceresinden mesai arkadaşına geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

Anahtar Kelimeler:
KepçeHastaTiski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.