“Kadınların Üretimde Daha Güçlü Olması İçin Çalışıyoruz”

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi’ndeki Kadın Üreticiler Pazarı ile Yomra Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Halk Eğitim kursları ve yeni açılan Meslek Eğitim Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek kadın girişimcilere destek mesajı verdi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçede yürütülen sosyal ve mesleki çalışmalar kapsamında Kaşüstü Mahallesi’nde bulunan Kadın Üreticiler Pazarı’nı, Yomra Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Halk Eğitim kurslarını ve kısa süre önce hizmete açılan Meslek Eğitim Kurs Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında kadın girişimciler ve kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Bıyık, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak üretim sürecinde emeği geçen kadınlarla sohbet etti. Kadın Üreticiler Pazarı’nda sergilenen ürünleri inceleyen Başkan Bıyık, kadınların üretime katılımının hem aile ekonomisine hem de yerel kalkınmaya önemli katkı sunduğunu vurguladı.

Yomra Kültür Merkezi’nde devam eden Halk Eğitim kurslarını da gezen Başkan Bıyık, kursiyerlerle bir araya gelerek eğitim faaliyetlerinin bireysel gelişim ve mesleki kazanımlar açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Yeni açılan Meslek Eğitim Kurs Merkezi ziyaretinde ise merkezin ilçeye kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Bıyık, kadınların sosyal hayata daha fazla katılım sağlaması, üretime dahil olmaları ve aile bütçelerine katkı sunmalarını desteklemek amacıyla bu tür projelere büyük önem verdiklerini belirterek, çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.