KARDEŞİNİN KATİLİNİ İSTEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon’da yolunu kesen Sevim Kara gözyaşları içerisinde yaşadıklarını anlattı. İki yıl önce öldürülen kardeşinin katillerinin yakalanarak tutuklanmasını ve cezalandırılması için yardım istedi.

SAVCI MÜTALAA VERDİ MAHKEME KARAR VERECEK

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Mersin Mahallesinde yaşayan Adem Kara, 9 Mart 2017 tarihinde kaybolmuş ve 24 Mayıs 2017 tarihinde evine 100 metre mesafedeki su kuyusunda cesedi bulunmuştu. Başının sol kısmına küt bir cisimle vurularak öldürüldükten sonra kuyuya atıldığı belirlenen Adem Kara’nın katili olduğu iddiasıyla önce tutuklanan ardından da serbest kalan H.K. ve C.K. hakkında mütalaa veren savcı çelişkili ifadeler olduğunu belirterek, iki şüphelinin müebbet hapsini istedi. Savcının mütalaasına cevap vermek için mahkemeden süre isteyen şüphelilerin avukatları, yazalı olarak talebe itirazda bulundu. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinin 30 Eylül’de karar vermesi bekleniyor.

BAKANIN YOLUNU KESTİ, YAŞADIKLARINI ANLATTI

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde 7M Hastanesinin açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tören sonunda yolunu kesen maktül Adem Kara’nın ablası Sevin Kara, yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı. Günebakış gazetesinde çıkan haberleri Bakan Soylu’ya gösteren Sevim Kara, “Bakan beyi görünce orta refüje çıktım ve bağırdım. Biraz sonra korumaları geldi. Bakan beyin benle törenden sonra görüşeceğini söyledi. Bekledim ve çıkışta kolunu tuttum. Bana derdimi sordu. Kardeşimin katillerinin bulunmasını istedim. Soruşturmanın yeniden açılmasını talep ettim. O da bana söz verdi” dedi. Bakan Soylu’nun gazeteleri Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma’ya vererek soruşturma yapmasını ve kendisine konu hakkında en kısa sürede bilgi vermesini istediği öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler:
SOYLUAkçaabatHastaneYol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.