KIŞ ÜSTLENMESİNDEN  ÇIKANLAR ARANIYOR

KIŞ ÜSLENMESİNDEN ÇIKIN

İstihbarat birimlerin PKK terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla yaptığı çalışmalar çerçevesinde, PKK terör örgütünün üst düzey yöneticilerinin Karadeniz ve Amanos Dağları'ndaki kış üstlenmesinde olan teröristlere çağrı yaparak, kış üstlenmesinden çıkılmasını ve Zeytin Dalı Harekatı'nın sekteye uğratılması için eylem yapılması yönünde talimat verdiğini deşifre etti.

AMANOS DAĞLARI SARILDI

Amanos Dağları'nı saran güvenlik güçleri şehirlere sızmalarının önüne geçmeye çalışıyor. Bölgede özellikle fotokapanların yardımıyla örgütün dağ kadrosunda bulunan teröristlerin izlendiği öğrenildi. 4 ayrı grubun bulunduğu terör örgütü üyelerine giden gıda ve ihtiyaç yardımlarının da fotokapanlar sayesinde önüne geçildiği ileri sürüldü. Amanoslar'da iki teröristin fotokapanlar sayesinde yerinin tespit edildi ve etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı.

KAR ALTINA OPERASYON

Trabzon ve Gümüşhane kırsalında teröristlere yönelik operasyon başlatıldı. Maçka, Kürtün ve Tonya üçgeninde kalan kırsal alanda kar altındaki her delikte teröristler aranırken, şehirlerde olası bir saldırı içinde tüm güvenlik birimleri alarma geçirildi. Polis ve jandarma ekipleri, şehirlerin girişlerinde bulunan kontrol noktalarında aramaları sıklaştırdı. Birimlere gönderilen yazıda devriye ekiplerinin duyarlı olması ve nokta görevinde bulunanların olası bir saldırı için dikkat etmesi istendi.

Enis YILDIRIIM/TRABZON

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105