Lemi Çelik Yazdı...

Trabzonspor ilk yarıda beklentilerin üzerinde performans sergiledi. Bunda en büyük başarı Ünal Karaman’ındır. Takıma ruh getirdi. Oyuncuları birbirine kenetledi. Onazi’nin sakatlığı büyük handikap. Yönetimin onun yerine oyuncu alması şart”

TRABZONSPOR’UN eski futbolcusu Lemi Çelik, Trabzonspor'un ilk yarıdaki durumunu ve geleceğini Karadeniz’e değerlendirdi. Trabzonspor’da ilk yarıyı Burak-Onur öncesi ve sonrası olarak ikiye ayırdığını söyleyen Çelik, “Bu iki oyuncu olduğu dönemde Trabzonspor’da işler hep kötü gitti. Gençleri baskı altına aldılar. Takım olamadılar” dedi.

O RUH ORTAYA ÇIKTI

BURAK ve Onur’un ayrılmasından sonra teknik direktör Ünal Karaman’ın da katkıları ile yeniden takım olunduğunu ifade eden Çelik, “Trabzonspor’da ruh ortaya çıktı. Paylaşma ruhu geldi. Burak tüm pasları kendine istiyordu. Eğer Burak ve Onur sezon başında ayrılmış olsalardı Trabzonspor şu anda lider ve şampiyonluk şarkıları söylüyordu” ifadelerini kullandı. Çelik, şöyle devam etti: “Trabzonspor’da yönetim sezon başında güzel bir kadro kurdu. Gençleri de takıma iyi monte ettiler. Ama bu kadronun kurulmasında ve Trabzonspor’un takım olmasındaki en büyük pay sahibi olan kişi eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’dur. Keşke Hayrettin Hacısalihoğlu devam etseydi. Trabzonspor gelecek yılların da en güzel kadrolarını kurabilirdi.

” TEKNİK direktör Ünal Karaman’ın ilk yarıda başarılı bir grafik sergilediğinin altını çizen Lemi Çelik, şöyle konuştu: “Ünal Karaman Süper Lig’de ilk yarının en başarılı teknik direktörüdür. Oynatmış olduğu pozitif futbolla takıma coşku katmıştır. Ayrıca Trabzonspor’un o beklenen, özlenen ruhunu geri getirmiştir. Ünal Karaman’ın ilk yarıda hataları olmamıştır. Sadece Burak ve Onur’u çok önceden göndermeliydi. Trabzonspor yönetimi Ünal Karaman ile en az 3 yıllık sözleşme imzalamalı...

KUCKA MUAMMA!

“TRABZONSPOR ikinci yarıda da zirveye oynayacaktır. Ama Onazi’nin yerine mutlaka bir isim transfer edilmeli. Kucka eğer o bölgeyi doldurabilirse bu hem kendisi hem de Trabzonspor adına büyük bir kazanç olur. Ama yine de o bölgeye mutlaka transfer olmalı. Bordo-Mavililer eğer istediği transferleri yapabilir ve yüksek maliyetli oyuncuları zararsız elden çıkarabilirse büyük iş yapmış olacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.