MHP Ortahisar’da kongre heyecanı

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, partisinin Ortahisar kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. 27 Eylül’de yapılacak olan ve MHP Genel Merkezinin tavsiyesiyle mevcut başkanlarla yola devam edilecek süreçle ilgili konuşan Gedikli, kongrede Kovid 19 kurallarına tamamıyla uyulacağını açıkladı.

KONGREYE HİJYEN UYARISI!

Yaptığı açıklamayla kongreye katılacakları Koronavirüs’e ve kurallara karşı ikaz eden Başkan Gedikli, “Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı’mızın Olağan Kongresi, 27 Eylül Pazar günü Saat 11.00’de Ortahisar Belediyesi Ana Bina Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda yapılacaktır. Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid-19 salgını nedeniyle bilim kurulumuzun görüşleri ve MHP Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda; kongremiz sosyal mesafe-hijyen ve maske kurallarına uyularak yapılacak olup, Covid-19 tedbirlerinden dolayı; maalesef yapacak olduğumuz kongremiz sadece delegelerimiz, protokol ve görevlilerimizin katılımıyla beraber gerçekleştirilecektir. Salon Girişinde Delegelerimize yaka kartları dağıtılacak olup, Covid-19 tedbirleri sebebiyle yaka kartı bulunmayan misafirlerimiz salona maalesef alınmayacaktır. Aynı şekilde salonumuzdaki oturma düzeni bir dolu bir boş koltuk olacak şekilde belirlenmiş olup belirlenen oturma düzeninde oturulacaktır. Kongre salonumuzun girişinde el dezenfektanı kullanılacak ve salona giriş yapan değerli delegelerimizin de ateşi ölçülecektir... Tüm teşkilatımızın ve misafirlerimizin sağlığı için tüm tedbirler alınacaktır. Lütfen hem kendi hem de çevremizdekilerin sağlığı için evden çıktığımız andan itibaren Maskelerimizi takalım) Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder Sevgi ve Saygılarımı Sunarım...” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MHPEylülPazar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.