Operasyonu yapan polisler ödüllendirilecek

Trabzon'da 3 kişiyi yaralayan şahsı yakalayan polislere ödül

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Akçaabat'ta takdir toplayan operasyonu yöneten ekibi ödüllendirme kararı aldı. Trabzon'un Akçaabat ilçesi'nde Hasan B. isimli şahıs silahla 3 kişiyi yaraladı. Polise teslim olmamakta ısrarcı olan Hasan B. için olay yerine müzakereci polis geldi. Müzakereci polisin 2 saat aşkın süren ikna çabaları sonucu Hasan B. teslim olmaya karar verdi. Hasan B. teslim olurken yere düşen silah patladı. Herhangi bir yaralamanın olmaması sevindirici olarak karşılanırken, operasyonu gerçekleştiren ekibe ödül verilmesine karar verildi. Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper teşkilatının mensuplarıyla gurur duyduğunu söyledi.

OLAYIN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan silahlı saldırı olayını nedeni ortaya çıktı. 16 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinde Akçaabat İlçesi Dürbınar Mahallesi Andan Menderes Bulvarı üzerinde bir kadın ile bir erkeğin tartıştığı ve kadının rahatsız edildiği ihbarı yapıldı. Polisin yaptığı taktikat sonucunda silahlı saldırıda yaralanan E.B. isimli şahsın üvey annesi olduğu belirlenen E.B. , silahlı saldırıyı gerçekleştiren Hasan B. Hakkında kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan B.'de polis merkezine gidirek, E.B. adlı kadından şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürerken E.B. adlı kadının üvey oğlu ile karşılaşan Hasan B. silahını çekerek ard arda ateşledi. 

Anahtar Kelimeler:
PolisAkçaabatMüzakare
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.