Şehitler unutulmadı

Trabzon'da Bayram öncesi şehitler unutulmadı. Ramazan Bayramı dolayısıyla Sülüklü Kabristanı'nda şehitlerimiz için anma programı düzenlendi.Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Arkın Eken, kamu kurum amirleri, STK yetkilileri ve şehit yakınlarının hazır bulunduğu program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu, Kur'an tilaveti sonrası yapılan duaların ardından, şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Arkın Eken, kamu kurum amirleri, STK yetkilileri ve şehit yakınlarının hazır bulunduğu program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu, Kur'an tilaveti sonrası yapılan duaların ardından, şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.