"Size göre mafya, bize göre kahramandır"

MHP Trabzon İl Başkanı Tarım, Çakıcı’nın tahliyesinin ardından bazı medya organlarının kasıtlı olarak MHP ve mafyayı yan yana getirmeye çalıştığını söyledi. Alaattin Çakıcı’nın geçtiğimiz günlerde Yeni İnfaz Yasası düzenlemesi kapsamında tahliye olmasının ardından bazı basın yayın organlarının kasıtlı olarak MHP ile mafyayı yan yana getirmeye çalıştığını belirten MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, “MHP’yi mafyayla yan yana getirmeye gücünüz yetmez sizin. Size göre mafyadır, bize göre kahramandır. Her insan gibi suçta işlemişse fazlasıyla çekmiştir.” dedi.

“BU SIRALAR BİRİLERİ İPİNİ KESTİ, İLK FIRSATTA MHP’YE SALDIRIYOR”

Hükümlü Alaattin Çakıcı’nın geçtiğimiz günlerde tahliye edilmesinin yankıları sürüyor. Çakıcının tahliyesinin ardından bazı isimlerin ve medya organlarının kasıtlı olarak MHP ve mafyayı yan yana getirmeye çalıştığını kaydeden Başkan Tarım, “Bu sıralar birileri ipini kesti, ilk fırsatta MHP’ye saldırıyor. Bizi kendi zihinlerinde tasarladıkları şekilde konumlandırmaya çalışanlara da şöyle diyorum. Mevzu vatansa hep veririz hiç almayız.” dedi.

“MHP’Yİ MAFYAYLA YAN YANA GETİRMEYE GÜCÜNÜZ YETMEZ”

Bazı haberlerin kasıtlı bir şekilde yapıldığını ifade eden Başkan Tarım, “Çakıcının çıkmasıyla MHP’yi mafyayla yan yana getirmektir amaçları. Biz hiç bir şeyden korkmaz doğruyu da söyleriz. MHP’yi mafyayla yan yana getirmeye gücünüz yetmez sizin. Çakıcının bu vatan için yaptıkları sizi mutlu etmez. Size göre mafyadır, bize göre kahramandır. Her insan gibi suçta işlemişse fazlasıyla çekmiştir.” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
MHPTarımVatanÇakıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.