Soylu'dan  Karayılan'a mesaj

Soylu: "Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız, Amerika'nın PKK ile, Amerikalı generallerin PKK ile PYD ile hangi ilişkileri kurduğunu, onları nasıl gönüllendirmeye çalıştığını, onlara nasıl hediyeler verdiğini, onları nasıl takviye ettiğini… O yakaladıklarımız var ya üst düzeyden yakaladıklarımız tek tek ötüyorlar, adam can havliyle Amerika'yı da satıyor, Avrupa'yı da satıyor"

Soylu, görevlendirme yaptıkları belediyelerle terör örgütü PKK'nın şah damarını kestiklerini söyledi. Soylu, muhtarların katılımıyla kentteki otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, muhtarların gönüllerinde önemli bir yeri bulunduğunu belirterek, devletin milletle temas ettiği ilk kapıda yer aldıklarını dile getirdi. 

Bakan Soylu, 24 Haziran seçimlerinde CHP'liler için önemli hatırlatmalarda bulunduğunu belirterek şunları kaydetti: "Dedim ki CHP'li kardeşlerimize ne olur hatırlatın, 'Bir oyu CHP'ye bir oyu HDP'ye vereceğiz'den kendilerini kurtarsınlar. Ben bunu bir siyaset konuşması olarak değil, bir siyasî partinin temsilcisi olarak değil, bu ülkenin bir evladı ve terörle mücadele eden birimlerin birisinin başında bulunan biri olarak söylüyorum. Terör örgütünü şımartmaya gelmez. Çünkü terör örgütü Türkiye'nin büyümesini, zenginleşmesini, özgürleşmesini engellemek isteyenlerin oyuncaklarından bir tanesidir. Bu oyuncaklardan bir tanesi olan terör örgütünü şımarttığınız andan itibaren arkasında Karagöz ve Hacivat gibi kukla oynatanlar devreye girerler. Hani oyunun önündeki iki tane Hacivat ve Karagöz figürü vardır ya birisi arkadan çubuklarla oynatır. İşte HDP bunları tutan çubuktur," dedi

Dağlarda 15 terörist vardı şimdi 700 terörist var.. 2018’de 13 kırmızı renkli teröristi bizim aslanlarımız ortadan kaldırdı. Madem o kadar bu işe hevesliler, Murat Karayılan denilen aşağılık hayvan, Cemil Bayık denilen aşağılık hayvan niye Kandil’de… - Gelsin Türkiye’nin dağlarına o 700 kişiyi yalnız bırakmasınlar. Madem mücadeleler o kadar kuvvetli. Bizim evlatlar bekliyorlar onları lime lime edecekler. - Türkiye’de üst düzey teröristleri kalmadı. - Amerikalı Generallerin PKK ile PYD ile hangi ilişkiler kurduğunu onları nasıl gönüllendirmeye çalıştığını… O yakaladıklarımız var ya ötüyor. Amerika’yı da satıyor… 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.