Teslim olup cinayeti anlattı!

Trabzon’da Bekar Taşkın’ı sokak ortasında öldürdüğü iddiasıyla aranan Nazım T., silahıyla birlikte polise teslim oldu, cinayeti anlattı.

YERİNİ SÖYLEDİ TESLİM OLDU

Trabzon’un Değirmendere Mahallesi Çarşıiçi Sokak’ta 20 Kasım 2018 tarihinde aracının içerisinde vurularak öldürülen Bekar Taşkın’ın (46) katili olduğu iddiasıyla N.T. ve Nazım T. adlı dede torun hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Cinayet masası dedektifleri, cinayetin işlendiği sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görgü tanıklarının ifadesinden yola çıkan dedektifler,  25 EC 243 plakalı aracın içerisindeki Bekar Taşkın’a ateş eden kişinin Nazım T. adlı kişi olduğunu ve cinayet şüphelisinin yanında ise dedesi N.T.’nin bulunduğunu belirledi.

ANNESİNİN İNTİKAMINI MI ALDI?

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri,  sokak ortasında işlenen cinayetin ardındaki sırrı kısa sürede çözdü. 4 Ağustos 2018 tarihinde Emine Taşkın, eşi Bekar Taşkın ile ilişkisi olduğunu belirlediği Gülsün Taşkın’ı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Bu durumu öğrenen Nazım T., Bekar Taşkın’ı öldürdü. Cinayetin işlendiği sırada dede N.T.’nin olay yerinde olduğu belirlendi.

POLİS DEDE TORUNU TAKİBE ALDI

Güvenlik kameralarına yakalanan de ve torun sırra kadem bastı. Olay yerinden kaçan dede ve torunun yakalanması için tüm şehirde alarma geçildi. Polisin ısrarlı takibi sürerken, Nazım T. polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi. Gözaltına alınan Nazım T., amacının öldürmek olmadığını belirterek, dedesinin yaşanan olayla ilgisinin bulunmadığını söyledi. Polis sorgusunun ardından çelik yelekle adliye otopark girişinden sokulan Nazım T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada olayla ilgili olarak dede N.T.’nin arandığı öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
CinayetDeğirmendere
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.