TIRNAKTAKİ DOKU  CİNAYETİ ÇÖZECEK

Trabzon'da evinde öldürülen Rus uyruklu Türk vatandaşı Alena Topaloğlu'nun katili olduğu iddiasıyla gözaltına alınana 3 kişiden ikisi serbest bırakıldı. Halen gözaltında tutulan E. P.'nin sırtındaki, dizinde oluşmuş yaralar ve atletindeki lekeler cinayeti aydınlatacak.

POLİS ÜÇ KİŞİYE GÖZALTI YAPTI

Trabzon'un 2 Nolu Beşirli Mahallesi'nde önceki gün sabah evinde başına vurulmuş ve boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulunan Alena Topaloğlu'nun katilinin yakalanması için soruşturma çok yönlü sürdürülüyor. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayeti Masası Dedektifleri, genç kadının cesedini bulduktan sonra bir süredir ayrı yaşadığı eşi İ.T. ve bir yakın arkadaşı olduğu belirlenen K.Ç.'yi gözaltına aldı. Öldürülen kadının telefonunu ve fatura dökümlerini inceleyen cinayet masası dedektifleri, Alena Topaloğlu'nun sık sık telefon görüşmesi yaptığını tespit ettiği E.P.'yi gözaltına aldı.

 İKİSİ SERBEST, BİRİ SORGUDA

Cinayet masası dedektifleri tarafından emniyette sorgulanan şüphelilerden K.Ç. ve İ.T. serbest bırakıldı. Evinde arama yapılan E.P.'nin sırtındaki tırnak izleri, dizinde yeni oluşmuş yaralar ve atletinde lekeler olduğu tespit edildi. Bu tespitin ardından soruşturma E.P. üzerinde yoğunlaştı. Cinayet masası dedektifler dün gün boyu E.P. adlı şüpheliyi sorguladı.

ADLI TIP RAPORU BEKLENİYOR

Başına sert bir cisimle vurulduğu ve boğazında kesilerek öldürüldüğü belirlenen Alena Topaloğlu'nun tırnak içinde ise doku arandığı ileri sürüldü. Adıl Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Alena Topaloğlu'nun tırnak içerisinde doku örneklerinin alındığı ve gözaltındaki E.P.'den alınan kan örnekleri karşılaştırılacağı belirtildi. Bu arada çek yat üzerinde cesedi bulunan kadının katili olduğu iddia edilen E.P., akşam saatlerinde adliye çıkarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105