TRABZON MECLİSİNDE GÜNDEM OTOBÜS

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantıları devam ediyor. Meclis toplantısında Ali Sağır'ın yeni otobüsler alınıp alınmayacağı konusu görüşüldü. Ali Sağır, orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na 2017 yılında belediyeye kaç otobüs alındığını ve 2018 yılında kaç yeni otobüs alınacağı sorusunu yöneltti.
Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu soruya ise “2017 yılında hiç otobüs alınmadı. 2018 yılı için de biz Türkiye’de otobüs üreten firmalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Orada da alacağımızın garantisi yok. Bütçelerimiz münasebetiyle uzun vadede ödemişini taksitlendirerek uyan koşullar olacak olursa onları DMO veya kendimiz kredilendirme yoluyla gideceğiz. 2017 yılında da bu gerekçelerle mevcut alınmışlara ilaveten yeni otobüs almadık” diyerek cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.