TRABZON'U KAYBEDERSE EVLERİ TAŞLAYACAK

İYİ PARTİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI 

Trabzon'un açılışını yaptığı parti binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, milletten aldıkları destekle yola çıktıklarını ifade ederek, "İYİ Parti milletin, Trabzonlunun, Karadenizlinin, Güneydoğulunun emriyle kurulmuş, başına da bizleri bekçi olarak tayin etmiş bir siyasi partidir. Hamdolsun, şart olsun ki, milletimizin emrinden, Allah’ın hizasından ayrılmayacağız" dedi. 

CUMHURBAŞKANINI ELEŞTİRDİ 

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek, "Amerika'ya evet diyorsun, arkadan gizli pazarlıklar yapıyorsun. Neyin var söyle biz halledelim. Sizi kim diz çöktürmek istiyor, kim yemek istiyor. Sen korktuğun için bizi korkutmaya çalışıyorsun. Yaptığın her türlü görüşmenin faturasını korkarak ödüyorsun. Belinde silah olanlardan korkmayan gariban kadın senden mi korkacak” dişe konuştu.  

FINDIK İTALYANLARA PEŞKEN ÇEKİLDİ 

İtalyanlara Karadeniz'in fındığını peşkeş çekildiğini ileri süren Akşener, “Fındığın değerini istiyorum, diye bağıramıyorsun, demokrasi olmadığı için hak arayamıyorsun. Biz adaleti, hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi tesis etmek için yola çıktık" ifadesini kullandı. 

BEN KARADENİZ GELİNİYİM

Akşener daha sonra şunları söyledi: “Sayın Erdoğan Rizelidir. Trabzon'un kardeşi gibi görünür. Bende Karadeniz'in geliniyim. 38 senedir kayınvalidesi ile aynı evde oturan bir gelinim. Gelin kontenjanından Trabzon'u istiyorum. Yemin ediyorum Trabzon'u istiyorum. Trabzon alınmadığı takdirde kayınvalidem ile buraya gelip pencerenizi taşlayacağım”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.