Trabzon’da çok sayıda kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda kubar esrar, metamfetamin ve ecstasy türü uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirdi. Bu kapsamda 4 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

İlçelerde devam eden operasyonlar kapsamında haklarında 9 yıl 7 ay ile 1 ay 20 gün arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 23 şahıs ve haklarında çeşitli suçlardan arama kaydıu bulunan 10 şahıs yakalandı.Ayrıca  kaçak alkol, tütün, tütün mamulleri ile mükerrer bandrollü ve bandrolsüz emtia ürünlerinin yakalanmasına yönelik operasyonlarda 460 paket gümrük kaçağı elektronik sigara, 530 paket gümrük kaçağı sigara ve 65 paket gümrük kaçağı tütün ele geçirildi.Soruşturmalar sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.