Trabzon’da LGS Alarmı!

Liselere Geçis Sisstemi (LGS) sınavı 4 Haziran 2023 Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da yapılacak.

LGS sınavı öncesinde Trabzon Valiliği başkanlığında toplanan komisyon, sınav merkezleri yakın çevresinde şantiye faaliyetleri, müzik yayını ve açık hava faaliyetlerinin sınavın 1 gün öncesinden, sınavın bitiş saatine kadar durdurulmasına karar verildi.

Trabzon Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, Trabzon’da 205 sınav merkezindeki 733 salon, 2 ev ve 1 hastanede olmak üzere toplam 10 bin 763 öğrencinin sınava gireceği hatırlatılarak, “4 Haziran 2023 Pazar günü ülke genelinde yapılacak olan LGS (Liselere Geçiş Sistemi) Sınavı ilimizde 205 sınav merkezindeki 733 salon; 2 ev ve 1 hastane olmak üzere toplam 10.763 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin sınav esnasında olumsuz etkilenmemeleri için;

Sınavların yapılacağı merkezlerin yakın çevresinde şantiye faaliyetleri, müzik yayını ve açık hava faaliyetlerinin; sınavın yapılacağı tarihin 1 gün öncesinden sınav bitiş saatine kadar durdurulmasına ilgili komisyonca karar verilmiştir. Ayrıca sınava giren öğrencilerimizin olumsuz etkilenmemesi için sınav saatleri olan 09.30-12.50 öncesi ve sınav sırasında trafik yoğunluğu oluşturulmaması, korna çalınmaması, çevrede gürültüye neden olacak her türlü eylemden kaçınılması büyük önem arz etmektedir. Kıymetli vatandaşlarımızın bahsi geçen hususlarda dikkatli ve özenli olmaları, öğrencilerimizin geleceği için önem taşımaktadır” denildi.

detail-photo-fancybox-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.