Trabzonlu işçinin cesedi inşaatta bulundu

Trabzon’un Çaykara İlçesi Karaçam Mahallesi nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki Şenol Çolak, Artvin’de çalıştığı inşaatta hayatını kaybetti.Artvin’de bir inşaat şirketinde dört kardeşiyle birlikte çalıştığı öğrenilen Trabzonlu inşaat ustası Şenol Çolak (36) önceki gece şantiyede kardeşleriyle birlikte sahura kalktı. Yemeğin ardından kardeşlerinin yanından ayrılan Çolak’ın sabah inşaatta kardeşleri tarafından cesedi bulundu.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞATTI

4 çocuk babası olan Şenol Çolak’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Çolak’ın cenazesi burada otopsi yapıldıktan sonra defnedilmek üzere Karaçam mahallesine gönderildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Şenol Çolak’ın cenazesi dün Karaçam mahallesinde toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
KardeşInşaatSahurKaraçam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.